Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

ΜΑΡΤΥΡΙΑ:΄΄ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ΄΄



''Είχε πολύ λιγότερες ενοχλήσεις σε σχέση με τον πρώτο τοκετό''


«Σας γράφω για να σας παραθέσω το ιστορικό της απόκτησης του δεύτερου παιδιού μας, που έγινε με την βοήθεια της Παναγίας μας. Το πρώτο μας παιδί, παρ’ όλο που η θέση του κατά την κύηση ήταν ανάποδα (το κεφάλι προς τα πάνω) με τις προσευχές μας προς την Παναγία γεννήθηκε με φυσιολογικό τρόπο, αποτελώντας εξαίρεση για πρωτότοκο.

Το 1994 θέλαμε να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί, νομίζοντας ότι η σύλληψη θα είναι απλή. Όταν η σύζυγός μου συνέλαβε, ένιωθε δυνατούς πόνους και στον πρώτο μήνα απέβαλε. Τότε λυπηθήκαμε πολύ και ανησυχήσαμε. Αποφασίσαμε να στρέψουμε τα μάτια μας και τα χέρια μας προς τον ουρανό, παρακαλώντας την Παναγία. Είπα στην σύζυγό μου, ότι πρέπει να παρακαλέσω την Παναγία «από κοντά» και να φέρω το φυλακτό της από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου. Έφθασα εκεί και προσευχήθηκα λέγοντας στην Παναγία πως θα ήθελα πολύ να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε και άλλα παιδιά. Η ειρήνη που πήρα φεύγοντας, ήταν βεβαίωση για το θαύμα που θα ακολουθούσε.

Η σύζυγός μου φόρεσε την κορδέλα της Αγίας Ζώνης και αμέσως τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Είχε δε πολύ λιγότερες ενοχλήσεις σε σχέση με τον πρώτο τοκετό. Η εγκυμοσύνη ήταν απόλυτα φυσιολογική, όπως έλεγε ο γιατρός, καθ’ όλη την διάρκειά της. Σε εννέα μήνες γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο και όμορφο αγοράκι.

Αρχές Απριλίου ήλθα στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για να προσκυνήσω και να ευχαριστήσω την Παναγία μας για τα πλούσια δώρα, που χάρισε στην οικογένειά μας».

Σάς φιλώ το χέρι

Γιώργος Σταθάς

26-5-1997

Δαβάκη 8, Αθήνα


ΠΗΓΗ agioritikovima.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "ΜΑΡΤΥΡΙΑ:΄΄ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ΄΄"

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.






ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ















Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.



agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics