Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

Διαμαρτυρία για την Κάρτα Του Πολίτη Διαδωστε τοΟι Έλληνες YOUTUBERS προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ( εναντίον της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη ) έξω απο… την Βουλή την Κυριακή 12-12-2010 και ώρα 11.00 πμ

Η συγκέντρωση αυτή θα πάει χαμένη αν δεν τους υποστηρίξουμε . Προτείνω την ίδια ημέρα και ώρα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να γίνει μια τέτοια κινητοποίηση .
Όπου υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην παγκοσμιο.ποίηση , στο μνημόνιο , στην καταλήστευση της χώρας , στην οικογενειοκρατία , στην διαφθορά , στην κατευθυνόμενη αποβλάκωση του λαού .

Στην διάρκεια της κινητοποίησης να μοιραστούν φυλλάδια για ενημέρωση όσων δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται .
Δίνω ένα παράδειγμα για το τί θα μπορούσε να περιέχει το φυλλάδιο :

Έλληνα πολίτη
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .
Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων απο τα ATM , τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών .
Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί , κάποια στιγμή , να γραφτούν και τα χρήματα που κατέχει και πλέον όλες οι αγορές και πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας . Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα . Ένας αριθμός χρημάτων θα σβήνεται απο μια κάρτα και θα γράφεται στην άλλη .
Θα σου πεί η κυβέρνηση οτι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά καλά :

1) Θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή . Η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει στην Κάρτα τί χρηματική περιουσία έχει ο καθένας και πότε την απέκτησε . Θα μπορεί να αφαιρεί απο την Κάρτα του τους φόρους όποτε ο χρήστης θα αγοράζει ή θα πουλά κάτι . Δεν θα χρειάζεται να τον κυνηγά για να εισπράξει .

2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη ή δεν θα χρειάζεται πλέον . Θα είναι όλα αποθηκευμένα στην κάρτα . Η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι , αστυνομική ταυτότητα , βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο .

3) Αν την χάσεις ή σου την κλέψουν , θα μπορείς να το δηλώσεις στην αστυνομία και να την απενεργοποιήσουν , οπότε ο κλέφτης να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που έχεις . Σε σένα θα σου βγάζουν καινούργια με όλα τα χρήματα που είχες και όλα τα στοιχεία . Μάλιστα κάποια στιγμή θα σου πούν οτι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν ( αν θέλεις ! ) να σου το φυτέψουν κάτω απο το δέρμα και να μην έχεις τον φόβο μη το χάσεις ή σου το κλέψουν . Αφού γίνουν κανα δυό εξαφανίσεις παιδιών ( εντελώς τυχαίες ! ) θα σου πούν οτι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψεις απο τώρα στα παιδιά σου για να μπορούν να τα εντοπίζουν όπου και άν βρίσκονται .

4) Θα σου πούν οτι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Διότι θα γίνουν πανεύκολα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ . Θα έχουμε δημοψηφίσματα για το κάθε τι . Η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα .

Δες όμως τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ :

1) Δεν θα σου πούν οτι οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να διαφεύγουν . Αυτοί θα έχουν πάντα τις κατάλληλες ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ για να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα ( με άλλο όνομα ) μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα .

2) Δεν θα σου πούν οτι άν οι κυβερνώντες νευριάσουν μαζί σου διότι είπες κάτι εναντίον τους , θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων που υπάρχει στην κάρτα σου και να γράψουν οτι το έπαιξες στο καζίνο . Δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξεις οτι λές αλήθεια .

3) Δεν θα σου πούν οτι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία ( δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα ! ) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρώστησες ( και απο τί ασθένεια ) και θα σου πεί “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος . Δεν σε ασφαλίζω ” . Το ίδιο θα μπορεί και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης σου ( που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία πολυεθνική εταιρεία) .
4) Δεν θα σου πούν οτι το τσιπάκι που θα φυτεύεται κάτω απο το δέρμα καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί σου απο την απαγωγή διότι :
# Εντοπίζεται και αφαιρείται απο το δέρμα πολύ εύκολα .
# Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ !

5) Δεν θα σου πούν οτι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα !) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα σου ‘κάτι” .

6) Δεν θα σου πούν οτι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας έμεινε . Πράγματι , θα διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τί . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του δημοψηφίσματος όμως θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή ( που φυσικά θα είναι μέλος πολλών μυστικών ταγμάτων και στοών ) .

7) Δεν θα σου πούν οτι χάκερς μπόρεσαν να διαβάσουν την Κάρτα και αύριο ίσως μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά ή αφαιρώντας ποσά απο άλλες κάρτες !
Δεν θα σου πούν οτι “Ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια και με παλιομοδίτικες μεθόδους. Αυτή η τεχνική είναι παιχνιδάκι για τους ” ειδικούς” να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα.”

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=30112:2010-11-06-140000&catid=24:katxriseis-i-xrrisima&Itemid=204#ixzz159PoImcN
Δεν θα σου πούν οτι η Μ. Βρετανία ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ τις Ηλεκτρονικές Κάρτες του Πολίτη όταν διαπίστωσε τα ελαττώμματά τους ( http://koumara.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html?zx=2989e31cf6003bec )

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ . Βουλή των Ελλήνων

Διαμαρτυρία για την Κάρτα Του Πολίτη

H συγκέντρωση διοργανώνεται από Έλληνες youtubers

«…Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου…»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "Διαμαρτυρία για την Κάρτα Του Πολίτη Διαδωστε το"

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.


ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΣε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics