Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

Μάθε πιο είναι το μεγάλο Μυστικό της κάρτας του πολίτη!



Πέρα από τους θρησκευτικούς λόγους που παραβιάζει καθαρά βασικό κανόνα του Χριστιανισμού με την χρήση του αριθμού 666 που στο κάτω - κάτω της γραφής αφού αναφέρεται στο ιερό μας βιβλίο το Ευαγγέλιο μας που γράφτηκε πριν από 2000 περίπου χρόνια πως θα έρθει ένα παγκόσμιο πολιτικό σύστημα και θα σφραγίσει όλο τον πληθυσμό του πλανήτη με έναν αριθμό γιατί λοιπόν εγώ και κάθε άτομο να το δεχτώ...Κάθε άλλο με κάνει πιο δυνατό και μου επιβεβαιώνει πως η θρησκεία μου είναι αληθινή αν και ποτέ δεν ένοιωσα πως είμαι καλός χριστιανός ούτε είμαι από εκείνους που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς.
Πέρα όμως από τα θρησκευτικά μου συναισθήματα που με κάνουν να μη δεχτώ ποτέ αυτήν την κάρτα και ούτε θα δεχτώ καμία μέλλουσα παραλλαγή της η άλλης μορφής ηλεκτρονικό φακέλωμα θα σας αποκαλύψω και κάτι ακόμα που είμαι σίγουρος πως δεν γνωρίζεται.








Η κάρτα αυτή θα μαζεύει όλες της πληροφορίες από όλες τις συναλλαγές μας και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μας είτε πρόκειται πως επισκεφτήκαμε έναν κινηματογράφο είτε πήραμε προφυλακτικά από ένα περίπτερο, όλα τα στοιχεία προς το παρών θα συλλέγονται σε μία τεράστια βάση δεδομένων και αυτό είναι η πρώτη πράξη του έργου.


Η δεύτερη πράξη του έργου είναι πως ενώ θα είμαστε αναγκασμένοι να την μεταφέρουμε πάντα μαζί μας όπου και να βρισκόμαστε διότι θα μας είναι απαραίτητη για κάθε μας συναλλαγή, από τα ειδικά μηχανήματα που θα διαβάζουν αυτήν την κάρτα θα γίνεται αντιληπτή η παρουσία μας μέσο του μικροτσίπ που περιέχουν άσχετα αν πράττουμε η όχι κάποια συναλλαγή.










Επίσης όπως όλοι γνωρίζουμε στους δρόμους στήνονται κάμερες οι οποίες διαθέτουν την τεχνολογία να διαβάζουν την κάρτα που θα μεταφέρουμε μαζί μας και να είναι πάντα γνωστό που βρισκόμαστε κάθε στιγμή.




Θα μας πει κάποιος εξυπνάκιας όλα καλά και ωραία ρε φιλέ αλλά αν εσύ δεν κρύβεις τίποτα τι έχεις να φοβηθείς?
Αυτό που φοβάμαι είναι πως η περισυλλογή κάθε πληροφορίας περί εμού και κάθε ατόμου δεν θα γίνεται μόνο για την πάταξη της φοροδιαφυγής η της γραφειοκρατίας όπως κάποια λαμόγια της νέα τάξης πραγμάτων λένε αλλά ύστερα από την περισυλλογή θα αρχίσει η επεξεργασία όλων των δεδομένων και ποιός δεν μου λέει πως όλα τα στοιχεία δεν θα παραποιηθούν ακόμα και αν δεν έχω τίποτα να κρύψω?
Ένα παράδειγμα για το τι εννοώ με την λέξη επεξεργασία των δεδομένων.


Ας πούμε πως εγώ μένω στον Πειραιά και εργάζομαι στην Κυψέλη θα γνωρίζουν κάθε μου κίνηση είτε είναι σε πιο βενζινάδικο βάζω βενζίνη είτε ποιόν δρόμο χρησιμοποιώ για να πάω στη δουλεία μου είτε αν θέλω να πάρω κάποια άδεια λόγο ασθένειας και αντί να μείνω σπίτι να πάω μια επίσκεψη σε κάποιον φίλο σε πιο περίπτερο αγοράζω τσιγάρα η τι εφημερίδα διαβάζω σε ποιά ταβέρνα πήγα τι έφαγα και πόσες μπίρες οι ρετσίνες ήπια.





Κατευθείαν λοιπόν με την επεξεργασία των δεδομένων θα στέλνεται σήμα στην αστυνομία ο Δημήτρης Αντωνίου με αριθμό 1234567890123456 ήπιε τέσσερεις μπίρες παρακαλώ το αυτοκίνητο με αριθμό ΚΡΕ 235 να το σταματήσετε και να κάνετε αλκοτέστ στον οδηγό του
.
Αυτό είναι ένα αθώο παράδειγμα σε σχέση σε αυτά που πρόκειται να κάνουν αν έχετε μυαλό και φαντασία σκεφτείτε μέχρι τι θα είναι ικανοί να μας κάνουν. Θα έχουν την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να αποδεικνύουν πως είσαι ελέφαντας και άντε εσύ μετά να αποδείξεις το αντίθετο.




Αν χρειαστεί να είμαι εγώ ο παράνομος και να πάρω τα βουνά θα το κάνω φακέλωμα και κάρτα ποτέ!! Ας με πιάσουν ας με βασανίσουν ακόμα αν χρειαστεί να πεθάνω το προτιμώ απ ΄ το να γίνω νούμερο




Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.






Δημήτρης Αντωνίου

.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "Μάθε πιο είναι το μεγάλο Μυστικό της κάρτας του πολίτη!"

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.






ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ















Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.



agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics