Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

Φιλανθρωπία: Βοηθήστε την Ιαπωνία !


Η τεχνολογία βρίσκεται στην απόλυτη υπηρεσία της φιλανθρωπίας αυτές τις ημέρες. Τρεις μόλις ημέρες μετά την τεράστια Βιβλική καταστροφή και αρκετοί μεγάλοι όμιλοι όπως η Apple, η Google, το Facebook και το Twitter, αποφάσισαν να συνδράμουν την δοκιμαζόμενη χώρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες τους, να κάνουν δωρεές μέσω Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα:

.Facebook:Χρησιμοποιείται από τον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και δωρεές για τον λαό της Ιαπωνίας. Αρχικά στόχο είχε να φτάσει τις 25.000 δολάρια. Ωστόσο οι προσδοκίες ξεπέρασαν το αναμενόμενο και έφτασαν τις 50.000 δολάρια, τα οποία προσέφεραν συνολικά 1.300 δωρητές. Επόμενος στόχος τώρα τα 75.000 δολάρια.

Apple:Δημιούργησε μια επιλογή στην υπηρεσία του iTunes, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να καταθέτουν από 5 έως και 200 δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό, μόνο με ένα ΚΛΙΚ.

Τwitter: «Πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε όσους το χρειάζονται αυτή τη δύσκολη ώρα» γράφει η επίσημη σελίδα του ιστοτόπου, ανανεώνοντας τακτικά τις πληροφορίες αλλά και τις συνδέσεις με ανθρωπιστικούς ιστοτόπους. Στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας μέσω Twitter και πολλοί διάσημοι (Lady Gaga, Paris Hilton, Eva Longoria κ.α), που από την πρώτη μέρα έσπευσαν να καλέσουν τους απανταχού χρήστες του site να συνδράμουν τα μέγιστα στον πληγέντα λαό.

Zynga: στο χορό της φιλανθρωπίας και οι παίκτες του διαδικτύου, καθώς η εταιρία «Zynga» που έχει ειδικεύεται στα παιχνίδια μέσω Facebook, στοχεύει να συγκεντρώσει δυο εκατομμύρια δολάρια για το ιαπωνικό Ταμείο έκτακτης βοήθειας για τα παιδιά.*Να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια της Zynga (FarmVille, CityVille κ.α), προσελκύουν 275 εκατομμύρια παίκτες μηνιαίως.

Tέλος η Google: έθεσε σε λειτουργία την υπηρεσία αναζήτησης προσώπων που φέρονται ως αγνοούμενα και πληγέντα, προσφέροντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες.

Οι διευθύνσεις μέσω των οποίων μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια στην Ιαπωνία, είναι:

* Twitter (στα ιαπωνικά και στα αγγλικά): blog.twitter.jp/2011/03/blog-post_12.html
* Ερυθρός Σταυρός στο Facebook: http://www.causes.com/campaigns/154523
* Google: www.google.com/crisisresponse/japanquake2011.html
* Google (αναζήτηση προσώπων): http://japan.person-finder.appspot.com/
* Ιστότοπος Mashable: mashable.com/2011/03/13/japan-earthquake-tsunami-help-donate


Star.gr .

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "Φιλανθρωπία: Βοηθήστε την Ιαπωνία !"

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.


ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΣε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics