Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

Oι άγγελοι δεν ερμηνεύονται με φυσικούς νόμους (καθηγητής βιολογίας Roger votton )


Ο καθηγητής βιολογίας Roger Wotton, από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου (UCL), προχώρησε πριν από λίγα χρόνια σε μία άκρως πρωτότυπη έρευνα.Άφησε στην άκρη τους δογματισμούς και, υποθέτωντας ότι μπορεί και να υπάρχουν άγγελοι, επιχείρησε να ανακαλύψει αν πράγματι μπορούν να πετάξουν!
Η ερευνητική του ομάδα δέχτηκε ότι οι άγγελοι έχουν την μορφή που τους έχουμε δώσει οι άνθρωποι: λεπτοκαμωμένοι, με χέρια, πόδια και μεγάλα φτερά στην πλάτη τους! Στη συνέχεια σύγκρινε τη φυσιολογία των ειδών του ζωικού βασιλείου που πετάνε, με αναπαραστάσεις των φτερωτών αγγέλων αλλά και των νεράιδων!
Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ήταν ότι οι άγγελοι -έτσι όπως εμείς τους έχουμε "πλάσει"- δεν θα μπορούσαν καν να απογειωθούν, από ανατομική τουλάχιστον πλευρά! Συνεπώς θα έπρεπε να μετακινούνται με κάποιον άλλο τρόπο περιφέροντας τις φτερούγες τους περισσότερο σαν "βάρος", αφού δεν θα τους πρόσφεραν στην ουσία τίποτα!
"Ο μοναδικός τρόπος να πραγματοποιήσει πτήση ένας άγγελος που έχει τη συγκεκριμένη φυσιολογία, είναι να συμβεί κάτι που δεν ερμηνεύεται με φυσικούς νόμους", δήλωσε ο καθηγητής!

"Κι όμως αντιλαμβάνομαι απόλυτα γιατί η θεωρία περί ύπαρξης αγγέλων, είναι τόσο ισχυρή", πρόσθεσε. "Οι άγγελοι είναι πολύ ισχυρές θρησκευτικές εικόνες για τα άτομα με πίστη. Η εξωτερική ομοιότητα τους ανθρώπους, κάνει ακόμη πιο μεγάλη την δύναμή τους. Έχουν χέρια, πόδια, πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα έχουν και κάτι παραπάνω: τα φτερά τους! Από τη στιγμή που οι άγγελοι παίρνουν τα μηνύματα στον ουρανό πρέπει να μπορούν να πετάξουν!"

Πηγή: pyles.tv


.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "Oι άγγελοι δεν ερμηνεύονται με φυσικούς νόμους (καθηγητής βιολογίας Roger votton )"

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.


ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΣε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics