Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

Δεν είναι ώρα για ανάλυση των αιτίων του Κλεισίματος του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Κορίνθου


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος εξ αφορμής των δημοσίων δηλώσεων και τοποθετήσεων του Δ/ντου του Εκκλησιαστικού Λυκείου Κορίνθου κ. Βλασίου Ανδρικοπούλου για το Κλείσιμο του Ιστορικού Σχολείου της Κορίνθου έκανε την παρακάτω Δήλωση:


“Δεν είναι ώρα για ανάλυση των αιτίων του Κλεισίματος του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Κορίνθου, για την καλή λειτουργία του οποίου επί 4ετία τόσο κοπιάσαμε.

Ανέμενα από τον τέως Διευθυντή αντί της άκαιρης και απρόκλητης περί Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως γενικόλογης και νεφελώδους τοποθέτησεώς του, με σύνεση, διάκριση και αυτοκριτική να αναλάβει τις ευθύνες του για το κατάντημα της Σχολής, που μοιραία επέφερε και το Κλείσιμό της.

Αντ᾿ αυτού καλύπτοντας και τους συνεργούς του στο Υπουργείο αλλά και εδώ επέλεξε την οδό της δημόσιας θρηνωδίας με την χύση μάλιστα των «κροκοδειλίων δακρύων» του, επάνω στο χυμένο γάλα, που και ο ίδιος και αυτοί επιμελώς και μεθοδευμένα έχυσαν, αγνοώντας επιδεικτικά την Ι. Σύνοδο, τον Μητροπολίτη, το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του Υπουργείου Παιδείας, τις Συνοδικές περί Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως Επιτροπές και τις κατά νόμο εισηγήσεις τους.

Ας είναι και αυτό η έσχατη «προσφορά» του στην «ομαλή» λειτουργία του Σχολείου μας και το κύκνειο άσμα του στην Ιστορία της Σχολής, μιας και δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ’’.


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "Δεν είναι ώρα για ανάλυση των αιτίων του Κλεισίματος του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Κορίνθου"

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.


ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΣε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics