Kύριος σκοπὸς τοῦ κομποσχοινιοῦ εἶναι νὰ μᾶς βοηθᾶ κατὰ τὴν προσευχή μας πρὸς τὸν Θεὸ & τοὺς Ἁγίους Του

Κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση"


Όπως όλα δείχνουν η "αντίστροφη μέτρηση" για την Κάρτα του Πολίτη ήδη άρχισε!
Πριν λίγες ώρες και με καθυστέρηση περίπου τρισήμισυ εβδομάδων, κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση" στην Ελλάδα .

Όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει, η "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" δεν είναι τίποτε άλλο παρά το απαραίτητο "νευρικό σύστημα" του τυραννικού και με αντίχριστα χαρακτηριστικά "οργανισμού" της αναδυόμενης "παγκόσμιας κυβέρνησης", για την οποία έχουν κάνει λόγο επίσημα και δημοσίως δεκάδες ηγέτες κρατών και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών.


Η παγκόσμια "τάξη" και "ευνομία" των οποίων τα ...οφέλη επικαλούνται οι κυβερνήσεις που "θεμελιώνουν" στις χώρες τους τις βάσεις της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", δεν είναι παρά το πρόσχημα ή αν θέλετε ο καμουφλαρισμένος τίτλος του "κανονισμού λειτουργίας" μιας παγκόσμιας φυλακής.
Σε αυτήν την παγκόσμια φυλακή, οι πολίτες που θα δεχτούν να "μαρκαριστούν" σήμερα με την Κάρτα του Πολίτη και αύριο με ένα εμφυτεύσιμο microchip στο χέρι ή στο μέτωπο, θα αποκτήσουν όλα τα "προνόμια" του κρατούμενου, όπως το δικαίωμα του "συσσιτίου", της "περίθαλψης", της "στέγης" κ.λ.π.
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα άλλα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο ως μοναδικό πρόσωπο, πλασμένο κατ΄εικόνα του Θεού - Δημιουργού, το οποίο με σωστή χρήση του αυτεξουσίου του μπορεί κατα Χάριν να φθάσει και στο "καθ΄ομοίωσιν" δηλαδή στην σωτηρία και την αιώνιο ζωή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση τα θεωρεί όχι μόνο περιττά αλλά και επικίνδυνα για την παγκόμια "τάξη " και "ενομία".
TO ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

No Response to "Κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση""

Δημοσίευση σχολίου

Αν θέλετε να κατεβάσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον σε έvα σημείο της σελίδας σας.


ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
Πηγή: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΣε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο σας , ή να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail

"Τυχαία ανάρτηση"

ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης

Ratings and Recommendations by outbrain

«Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με»

Έχοντας ένα κομποσκοίνι στον καρπό, μπορεί κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκετε να το χρησιμοποιήσει για την προσευχή
Πρέπει να μας γίνει συνείδησις ότι η προσευχή στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι το πάν.
Ευχή στο σπίτι λοιπόν.
Ευχή στη δουλειά,
ευχή στο δρόμο,
ευχή στο αυτοκίνητο,
ευχή παντού και πάντοτε,

και ο Θεός της ειρήνης, του ελέους, της μακροθυμίας και της αγάπης,
θα είναι πάντοτε μαζί μας,
και μέσα στις καρδιές μας,
και τώρα, και εις τους αιώνας των αιώνων,

Αμήν.agioritiko vima - Forum

Join Facebook to start connecting

Διαβάστε στο koympi

«Αποφθέγματα»

 

Copyright © † ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics